dijous, 10 de gener del 2008

El meme dels sentits

Hola, Ja sé que avui no sóc gaire original, però què hi farem, em delia per fer aquest meme, "culo veo, culo quiero!" (això és una picada d'ulls per vos mossèn!) 1- Ulls: Què t'agrada contemplar? Coses boniques com un bon culet, uns ulls bonics que em mirin a mi i només a mi 2- Mans: Què no pot deixar de tocar? El meu conillet de vellut, és tan tendre i em dona tantes satisfaccions...! 3- Nas: Quina olor et torna boja? La meva desprès de fer un acte sexual, o dos o... Qué voleu, ara no tinc parella i estic egoista! 4- Orelles: Quina cosa t'agrada que et diguin? Depèn, si és fent-li cosetes amb ell "quina boca que tens", si és ell que me les fa "qué t'agrada més, reina!!" 5- Boca: Què t'agrada mossegar? Amb delicadesa, els seus ous, amb força moderada la seva po...i amb molta força l'ensaïmada que m'he fotot aquest matì (i sí, parlo del dolç, mal pensats!) Bè, feina feta! ara que faig, el paso o no? millor encara, qui el vulgui fer, que el faci! Apa siau!

6 comentaris:

Josep Maria Yago Suau ha dit...

caram! el mossen es deu haver quedat esmaperdut. Mentre llegia algun dels teus posts he recordat una gravació de la tardor literària. Una colla d'amics/gues vinculats a "Caliope, grup de lectura" (o quelcom semblant) cada any llegim texts (jo trio poemes) a Onda Rambla. Cada cop quen'emeten alguna se sent una musiqueta carrinclona i una veu que diu un parellk de coses a tall de presentació, entre elles el nom del grup. Mentre llegia alguns dels teus posts somreia pensant que, després de la musiqueta i la presentació, algú llegis els teus texts.
Et seguiré visitant :-) i t'afegixo al llistat de blocs interessants

Betty ha dit...

Gràcies josep maria, encantada de que em llegeixis. Pot ser algún dia podré llegir alguna coseta meva per aquest grup de lectura. Per cert, jo tambè faig coses a la rádio del meu poble, els dijoous al matí faig un monòleg de 12:30 a 13H, i agraden bastant. No són, evidenment, de caire eròtic, estic dins l'horari infantil, jeje!
Petonets

Striper ha dit...

Collons jo no me la deixo pas mossegar, llepar si!!!!1, la ensiamada era farcida o no ...

mossèn ha dit...

sou poesia en estat pur !!! ... oh, síiiiiiiiiiiii !!! ... espereu-me que vinc !!! ... salut

Betty ha dit...

Striper si ho provesis t'agradaria, jeje!

Mossén, m'afalagueu! em teniu molt consentida, però m'encanta!

Anònim ha dit...

Buuuuuummmmm!!!!!!!!!!

Aquest és el so del meu cervell explotant al llegir el post. Conté una de les coses que més em posen i m'agraden, molt!