divendres, 11 de gener del 2008

Aquí i allà

Et miro mentres dorms encara et sento dins meu els teus llavis volant per sobre del meu cos vibrant, aturant-se ara aquí, ara allà, primer al mugró, després al pit baixant cap al meu ventre, bufant, els pelets rossos esvalotats, l'entrecuix mullat Adormit estàs excitat la teva vara apuntan i jo la vaig agafant. A la meva boca va entrant la meva llengua al seu voltant, entremaliadures fa, constant ai! t'has despertat, mirant com te l'estava mengant. D'una revolada em vas agafar per darrera la vas clavar a dins, ben endins va anar i jo de plaer vaig gemegar quan la teva llet vas deixar anar. Bé pot ser una altra manera divertida d'expresar-ho, oi?
Per qué no es publica com un poema? si és com l'he escrit!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

uuuuuui

suposo que hauries d'agafar el texte i centrar-lo tot. de totes maneres és complicadet de fer anar l'editor de textes aquest.

Una altre manera seria editar el texte com html (em sembla que l'editor de blogspot t'ho deixa fer) i després de cada linia posar el tag < b r > (junt)

apart d'això, molt original ;)

Betty ha dit...

Gràcies Iant pel comentari i el consell, petonets a on et vingui de gust,jeje!

Striper ha dit...

Collons que es calent aquet poema ufffff...

Betty ha dit...

estava inspirada, jejeje!
Petonets i llepadetes!

mossèn ha dit...

m'heu deixat de pedra ... oh, síiiiiii !!! ... salut

gatot ha dit...

i és que hi ha sensacions... que s'allarguen i allarguen...

petons i llepades allargades!

L'Avi ha dit...

Poema, no sé si és un poema... ara, que fa que es despertin els sentiment... lim puc dir, benvolguda Caliope,que els desperten... Ai, pobre Maria, avui...

Tocat del cargol ha dit...

Hola guapíssima!! Veig que continues donant canya i fent aixecar monuments a cada escrit teu. Ets insaciable (he he). M'he canviat de bloc a veure com va la nova aventura. Encara està en procés i com que no em queda temps i l'ordinador està esconyat, m'he de conformar a fer el mangui des de la feina (que no s'enteri ningú sssshhhhh!!!) T'aniré llegint i m'encanta que la sang em baixi fins a la ....
Salut!!

Betty ha dit...

Benvingut! gràcies pel comentari, et llegiré al teu nou bloc!

Tocat del cargol ha dit...

Ostres!!No em vaig presentar i ara no saps qui sóc!! Bé, bé, deixarem que ho descubreixix tu mateixa (hi hi)