dimecres, 12 de desembre de 2007

Els homes!!

És pot saber que el hi pasa?ells sempre pensen en el sexe, i aixó està bé, són conqueridos quan en presumeixen de que s'han tirat 3 o 4 dones en una setmana...i quan es troven amb una dona a la que li agrada el sexe i ho diu obertament, llavors és un puta, i és poden fer brometes de mal gust!...La Mireia estaba fora de si, caminava fent grans passes pel menjador, fins als finestrals, i tornava cap el sofà.Portava una cigarreta a la mà i un encenedor. La Mireia feia 2 anys que no fumaba, peró sempre portava la pitillera al bolso amb una cigarreta "el día que l'encengui serà gros!" Només l'hi he vist dues vegades. Quan el divorci i quan la Irene va patir aquell accident tan greu. I ara. Em continuava explicant que aquell cambrer no sabía el que tenía, i a una dona com ella, aixó no se li feia! Vaig gosar preguntar, qué havia fet...Aquell noiet s'havía reunit amb els seus colegues presumint de que s'estava tirant a una dona més gran , amb tant mala sort que la Mireia havia anat al bar per donar-li una sorpresa, i ho va sentir tot. "La vaig agafar pel cap i li vaig posar la polla a la boca, i se la va menjar tota, quines ganes qué tenía!" i tots rient i fent comentaris obscens. " i a on la vas conéixer aquesta puteta?!" "em va entrar ella, aquí mateix, gairebé em treu els pantalons!jaja!" Llavors la Mireia no va aguantar més i és va deixar veure. El noi és va quedar blanc, els amics van callar de cop! "no els expliques que no se t'aixecaba dels nervis?" Ells es va posar vermell "no els hi expliques que et vaig haver d'ensenyar a menjar un cony com cal perqué eres un desastre?!"El noi cada vegada es feia més petit. La Mireia és una dona impresionant, segura d'ella mateixa i que imposa respecte.Tots estaven callats i vermells. "Explica que gairebé no t'havies tre els calçotets que ja et vas escòrrer, tita tova!" I d'una revolada va marxar, deixant l'aire impregnat del seu perfum "Poison" (verí), molt apropiat per l'ocasió.És va plantar devant meu, va deixar la cigarreta i l'encenedor a la tauleta, és va allenollar, i em va començar a tocar per sota la faldilla. Li vaig agafar la seva cara preciosa i li vaig fer un petó carinyós, ella bellugava els dits de tal manera que li vaig ficar la llengua fins al fons. Quan ens treiem la roba em a dir"per sort sóc bisexual, i et tinc a tu, Marta" Jo vaig pensar el mateix

19 comentaris:

Striper ha dit...

Por la boca muere el pez lo millor es mutis a la gabia i no fer el presumit.

A sobre i a sota ha dit...

Quin escrit més real..Que cabroooon el paio i quina sort tenir amigues...lo de bisexual em semba ja un plus! jejeje

Per sort ja no soc ha dit...

Potser quan una dona nomes vol tirarse tot el que li passa per davant, buscant un substitut a el que ha perdut, ja s´exposa a ser tractada com una puta, no creus? Potser tindria que pensar en cobrar els polvos, si mes no tot aixo que treuria, apart dels comentaris obscens dels seus amants ocasionals, es clar.
La pataleta ara no te gaire sentit, si vols sexe amb cualsevol tindras que assumir les consequencies. I la bisexualitat nomes fa el camp mes ampli, les dones tambe saben tractar a les dones com a putes.

caliope ha dit...

persort, aixó només és ficció, peró segur que ets un home, i no hi estic gens d'acord amb el que dius.Si un home es tira tot el que veu, ningú li diu que cobri els polvos,oi? Llavors per qué a les dones es permeten dir -lis aixó?estretor de mires, masclisme.Quí ha dit que la protagonista ha perdut res? em sembla que personalitzes masa.

Tresinores ha dit...

D'entrada i caient en el parany de generalitzar: Els homes ho expliquen a més gent, les dones ho expliquen amb més detalls. Els homes passen nota i deixen constància de “he estat amb tal” i les explicacions sovint és limiten a “quina canya” “buf no t'ho pots ni imaginar” “quines tetes!”.

Les dones en canvi ho expliquen només a un grup reduït d'amigues, però ho expliquen absolutament tot i pas a pas. Això en ocasions pot ser més incomode per que justament pot ser l'entorn de la teva parella amb el qual has de conviure molts moments.

Teoria del bocamoll: Com més curta és la tita més xerraire. A més complexes i insignificancia masculina més necessitat d'afirmació. Que en penseu?

caliope ha dit...

tresinores, no vull generalitzar, crec que tens part de raó. Has llegit la "perla" de comentari que ens ha deixat "per sort ja no soc"?que en penseu tots i totes? i de la mmeva resposta?

Tresinores ha dit...

Sí, l'he llegit caliope. Alguns aspectes no cal comentar-los, són foscos i denoten bilis, i altres marquen un curiós contrapunt ja que son molt intel.ligents i denoten claredat de pensament. Obviant doncs els continguts o intencionalitat, és un comentari realment molt curiós.

Arribats aquest punt opto per desplaçar el centre de gravetat de la qüestió: D'entrada, sempre m'ha sorprès que son les dones les primeres a tractar com putes a les que follen.

Recordo a BUP quan algunes amigues per deixar malament a la que no els queia be em deien “aquella és una guarra, li va xupar a tal i quantus...” I jo en el fons pensava: Guai! Gracies per la info, vaig a tirar-li la canya...

Igualment, quan les dones parlen d'un home que ha fotut les banys a totquisqui diuen “ es que al Tal li agraden molt les dones...” amb un to condescendent i de disculpa important.

Toma! I els que son fidels a la seva parella no els agraden les dones? Es clar que sí, però son fidels

caliope ha dit...

tre i no res, sí les dones a vegades som malévoles, sobretot quan tenim gelos o enveja d'una altre dona.Peró això no justifica aquest comentari que és, al final de tot, un atac personal.Crec que sé qui és...i aixó me deceb molt.

Tresinores ha dit...

Cert que el que dic no justifica el comentari ja que “m'he escapat” en la meva resposta amb una cosa que no te res a veure, ha estat premeditat. Ja he apuntat que era un comentari de contrastos i força curiós, el toc de bilis no pot ser casual i certament es personalitza. Quan l'he llegit no he pogut deixar de pensar que l'autor et coneixia “in person” i per això no he volgut ni ficar-me al mig ni ajudar magnificar les coses per fer més gran una bola de neu.

La bola de neu deixa de créixer quan deixa de donar voltes. Tot i la possible decepció, no hi donis voltes al teu cap i recorda que amb una mica d'escalfor, la neu es desfà.

caliope ha dit...

tres i no res, gràcies,amic, pel teu seny

mossèn ha dit...

mai m'ha agradat el terme "puta" perque sempre se li otorga un sentit despectiu i sobretot si va dirigit a les dones ... ho trobo una falta de respecte i de molt mal gust ... no entenc com encara hi pot haver-hi gent que no hagi canviat el xip !!!

Terra ha dit...

He llegit el comentari del per sort jo no sóc i he de dir que el que li has contestat em sembla molt bé.
Quan un tio folla amb moltes ties és un "machote", els seus amics li donen copets a l'espatlla i senten enveja. Quan és una tia ja és una guarra i una puta.
És una llàstima que hi hagi gent amb aquestes idees tan retrògrades, on és la igualtat de drets? Qualsevol dona mereix un respecte, i parlar d'ella com ho fa el tio del teu relat és de molt mal gust, tingui sexe amb molts tios o no.

caliope ha dit...

gràcies terra, perl teu suport. I el cas és que crec que sé qui és aquest ja no soc, i m'ha decebut molt. Han sigut 6 anys junts i no l'he arribat a conèixer. Peró m ha volgut fer mal i no a pogut- Nomes ell ha fet el ridícul devant de tots.

A sobre i a sota ha dit...

Per sort, tots tenim els nostres motius per fer el que fem. I no cal que per aixó ens insultin.

Ets massa inteligent per haver d'escriure així!!! Per què ho has fet?

Caliope, endavant!!!!

Anònim ha dit...

Bones Caliope!

Sentint-ho molt no continuaré amb la discussió aquesta que s'ha creat entorn al tema de la història.

M'animo a deixar-te aquest comentari després de dies i dies de llegir-te el blog.

Escrius amb un realisme i amb un encant especial i la veritat és que arribo a uns nivells d'excitació (sobretot amb les històries on hi ha més de 2 protagonistes) que moltes vegades em fan acabar al lavabo de casa, o de la feina, m'és igual ;)

bé, vull animar-te a continuar escribint i jo aniré tornant periòdicament a tornar-te comentaris espero :) fins aviat!

caliope ha dit...

gràcies a tots pel vostre suport!

Clint ha dit...

Estic d'acord amb el que dius i suposo que el fet de ser noi, fa que tampoc hagi fet res per solucionar-ho...clar que això de fardar amb els amics, és un pecat de joventut no? amb l'edat aquestes coses perden una mica de publicitat barata, o com a mínim haurien!

Clar que en contrapartida, el poder de recuperació i san tornem-hi de les dones...puta enveja!

caliope ha dit...

clint, gràcies pel teu comentari , enveja malsana,oi?jaja

estrip ha dit...

Potser soc molt innocent, però això són actituds adolescents o immadures, no?

salut,i brindem per tenir sempre algú a prop que ens entengui, però no només per ajudar-nos a passar un mal tràngol.