dissabte, 1 de desembre de 2007

el video de l'orgia

No m’ho podia creure! El pc tot per mi sola! Vaig decidir seure al devant i recopilar duna vegada les fotos de les darreras vacances. Vaig buscar la carpeta elementos compartidos, fotos, videos,música. Volia cickar a fotos peró ho vaig fer a videos. Varies carpetes amb noms com vacances eurodisney, muntanyisme pedraforca, etc van aparéixer. Peró la que més em va intrigar va ser una que posava “+ 18”. Evidentment la vaig obrir, i vaig trobar una serie de videos porno de pricipis del segle XX. Em van semblar molt tendres comparats amb els d’ara, homes amb bigoti només nus de cintura capa vall llepant dones amb corsé. Vaig anant xafardejant fins que vaig obrir un en el que es veia una orgía en tota regla. Pits,culs, gent follant… el meu entrecuix estaba començant a treure foc. Era una de les meves fantasies!, em vaig començar a tocar veient com una noia era enculada mentre es menjava la verga d’un noi jove, un altre era follada per tres homes a la vegada…em vaig treure la camisa de dormir i le calces. Vaig recolçar les cames a la taula i em vaig començar a masturbar. Els meus dits acariciaven el clítoris, vaixaven fins al forat, i empapats, entraven sense cap dificultat. M’estaven venint les primeres contraccions, vaig tancar els ulls mentre els meus dits em follàven, m’estava venint un orgasme bestial, cridave, i els ulls s’em van obrir i vaig veure al meu marit i el seu cosí Lluis els dos amb la polla a la mà masturbantse mentre em miraven. Aixó va fer que m’excités moltísim i vaig tenir una escorreguda espesa i abundant. Jo seguia aixerrencada a la taula, vaig dir “que no veniu,nois?”tos dos es van treure pantalons i samarretes i van venir un per cada costat, vaig agafar la verga del meu marit amb una mà i la del lluis amb l’altre, i vaig menjar primer una i després l’altre, fins que vaig demanar que em follésin. El meu marit pel devant, el cosí pel darrera, jo tota excitada i lubricada per la meva escorreguda…El meu marit em donava petons, em mosegaba la boca, el cosí em llepava el coll i les cervicals… ens vem estremir, primer jo i el cosí, després el meu marit…el soroll del vídeo de l’orgia ja feia temps que s’havía aturat…vem decidir anar a la dutxa…

14 comentaris:

Rondaire ha dit...

Qui t'hagués vist en aquell moement !! ummmm

caliope ha dit...

rondaire, no més de pensari m'esborrono tota. Peró jo soc dona de directe, tocar i que em toquin, i imaginació no em falta ja ho veus jiji!

Striper ha dit...

D'aixo es diu final calent a duo.

caliope ha dit...

doncs si!striper m'encanten els finals feliços

mossèn ha dit...

brutal ... salsut

caliope ha dit...

mossén gràcies per llegirme, tot i tenitn el nou vingut, que deu de donar molta feina Jeje!

mossèn ha dit...

no us ho podeu imaginar !!! ... ;) ... salut

http://tresinores.bloc.cat/ ha dit...

Val, guai, molt bé, gràcies. Tinc 3 auditores al despatx del costat i anant amunt i avall regirant la oficina i jo ni tant sols em puc aixecar de la cadira. I el director de Qualitat fa estona que espera un informe que no li puc portar. La situació em sembla genial.

Comences a ser poc recomanable.

caliope ha dit...

jajaja! ho sento! jaja! tres i no res, peró jo no tinc la culpa. Qui és el que llegueix els meus posts a l'oficina?jaja!ja saps l'efecte que causen jaja! m'encanta!jaja! sóc entremaliada!!
petons humits jaja!

Andy ha dit...

Caliope em segeixes posant calent. Tinc ganes de trobarte, ja t´he enviat la foto. Espero que aviat tinguem una "xerrada". petons humits al entrecuix.

robelfu ha dit...

ostres que guay aquesta es unes de le meves fantasies erotiques.pero nomes aixo fantasies
un peto

A sobre i a sota ha dit...

ostres...repetiran el video a tv3?

caliope ha dit...

a sobre, em sembla que a TV3 no están per la labor,jiji!

Fujur ha dit...

Així sí que val la pena casar-se!