diumenge, 21 de setembre del 2008

Em publiquen!

Si, així, tal com sona. La editora de DEXEO-EDITORES, Gemma Moraleja Paz, em va trovar navegant pels blogs, a la pàgina militeraturas.ning.com a on estic publicant en castellà. DEXEO-EDITORES és una jove editorial digital, http://dexeoeditores2008.blogspot.com/, que va nèixer amb la vocació d'ajudar als autors novels a acumplir el seu somni de veure publicada la seva obra. Si entreu a la pàgina veureu més coses. Gemma a més de editora, escriu poemes, que evidentment ha publicat a DEXEO-EDITORES. I aquí és a on, estimats lectors us demano la vostra col.laboració desinteresada. M'agradaria saber el vostre parer, que m'ajudeu a escollir relats, el vostre favorit, el que més us ha fet riure, o trempar (jejeje), aquell que no pot faltar dins aquest llibre, i una petita explicació. Amb el vostre permís, publicaré algunes d'aquestes opinions a la contraportada, especificant el Nick. Qui no vulgui veure el seu comentari publicat, que ho especifiqui, siusplau. Els autors dels comentaris escollits els enviaré un correu o un comentari notificant-lo. Per que pugueu lleguir tos els meus relats, desde el primer fins a l'últim us deixo l'adreça del meu primer bloc Http://caliope.bloc.cat. Estic donant bots d'alegría evidentment, i us animo a tots els que vulgueu publicar que us poseu en contacte amb DEXEO-EDITORES per fer realitat aquest somni.

12 comentaris:

Juan Duque Oliva ha dit...

A través de un traductor automático te leo, como te podrás imaginar lo leo un poco metamorfoseado. Sin embargo el que me he leído un par de veces ha sido "El ventilador".
Me situaba exactamente en la situación, hasta me llagaba el aire de las aspas en la habitación.

Besos

Striper ha dit...

Enhorabona guapa.

Josep B. ha dit...

Felicitats!!!


Ara se't gira una bona feina oi?

Faré un repàs als teus escrits per dir-te alguns, però si hi ha un que ja hi pots posar és el de la noia i el de Singing in the rain.

Que tinguis molta sort.

helena ha dit...

Olé, olé que guay!!! moltes felicitats!!! Compro tinta a l'impressora i hem dedicaré a fer un repàs literari del teu blog jejejejeje...

Mentres el meu vot també pel "el Ventilador"

El veí de dalt ha dit...

Felicitats altre cop. Però aquesta editora ho fa en castellà només, oi?

Gatot_X ha dit...

doncs la enhorabona!!!
em fa content sentir-te contenta!
diuen que és difícil arribar.... i més difícil mantenir-se...

segur que trobaràs il·lusió per publicar i seguir publicant! que tinguis molta sort, wapa!

petons i llepades literàries!

Anònim ha dit...

Hola Be !
Me alegra mucho que tengas esta oportunidad. Si alguien se la merece, eres tu sin duda. Tus relatos son todos interesantes, pero por nombrar uno te diría "Singing in the rain", soy muy romántico, y prefiero historias que acaben bien !. Muchos Besos !!
Adriano67x

Tocat del cargol ha dit...

Felicitats guapa! Ja t'ho deia jo... els teus relats fan trempar!! i tenen un no sé què... visca l'erotisme!!!!
Salut!

Jobove - Reus ha dit...

petons de par meva estic a la teva disposició

una abraçada des de Reus

Jobove - Reus ha dit...

felicitats i gràcies per passar pel meu blog

salutacions des de Reus

Anònim ha dit...

Veig que t'agrada escriure i a més, ho fas molt bé. Aniré pensant quin podria ser un bon regal de reis!! Un premi Planeta potser?

El veí de dalt ha dit...

Parlant de Planetes...tu has rebut la paraula per seguir el cadàver exquisit? Crec que està aturat davant el teu replà!