dilluns, 21 de juliol del 2008

EL VENTILADOR

Amb l'estiu vé la calor, i amb la calor ens comencem a endollar amb el que cadascú bonament pot. Jo no tinc aire acondiconat, bé, tinc un d'aquests portàtils, que omples d'aigua i déu n'hi dó el que refresquen, peró es bastant incómode de traslladar, així que tinc dos ventiladors situats estatégicament. Un a on tinc l'ordinador, i un altre a la meva habitació. És el que faig servir quan faig la migdiada, (enveja eeeh?!). Normalment la faig de 16h o 16,30 fins a las 17h ,30 o 18h, que és quan més calor fa. Així que quan arriven aquestes hores, m'evaig a la meva habitació, em despullo, engego el ventilador, i m'estiro al llit, amb un coixí a sobre del coixí de dormir, així quedo una mica el.levada, tanco els ulls i deixo que el ventilador m'acaroni. Es un ventilador de sobretaula, que tinc posat a sobre de la calaixera, de cara el llit, i que va de dreta a esquerra i viceversa. Aixó fa que crei un corrent continu d'airet refescant. Si comença el vaivén d'esquerra a dreta, la caricia comença p'els meus peus, puja suaument per les cames ... els genolls .... les cuixes ... jo estic estirada bocamunt, amb les cames una mica obertes ... l'aire es fica a l'entecuix, refrescant el meu ... conillet de vellut ... sento com s'esvalota i agraeix la caricia ... continua cap al meu ventre bufant suaument el borrisol de sota el melic, que també reacciona pujant una mica a sobre la pell suau ... continua el recorregut ... arriba als pits ... en aquesta primera pasada els mugrons ni s'inmuten ... descansen .... la caricia continua pel meu coll, pasa p'els meus llavis, el naset ... els ulls ... els meus rinxols ... i torna a baixar .... fa exactament el mateix recorregut, com si les carícies fossin fetes per un ángel amb les seves ales. I aixó és el que més m'agrada del ventilador, que fa pasar una vegada i un altre aquest aire acaronador, en la seva mida justa ... potser encomtes de voler que un ángel em desperti (perque els ángels no tenen sexe) hauria de desitjar que algú més terrenal em despertés amb carícies ......... oi?

13 comentaris:

Striper ha dit...

Qui fos l'aire del ventilador, per acaronarte....

Josep B. ha dit...

A mi la calor m'aixafa i l'aire dels ventiladors per comptes de semblar-me carícies m'esborrenen encara més.

Prefereixo sentir el tacte del l'aigua.

Betty ha dit...

Striper, i a mi m'agradaria que ho fessis ... o prefereixes despertar-me de la migdiada acaronant tot el meu cos?

Skorbuto sobre gustos no hi ha res escrit!

helena ha dit...

Sona bé. De fet ho he provat amb un tropicano als peus del llit, sortideta de la dutxa encara amb l'humitat al cos i als cabells.

El que més m'agrada es veure de resquitllada con els meus rinxols (també tinc cabells arrisats) juguen amb l'aire del ventilador...

Però de sobte l'aire s'acaba perque el capullu del meu gat es posa devant i hem bloqueja tot l'aire, posant les orelletes enrere amb cara de velocitat... homes!!!

El veí de dalt ha dit...

A veure si se't constipa la maduixa amb tants cops d'aire!

Juan Duque Oliva ha dit...

La siesta es de los momentos más eróticos del día y no hace tiempo que no me tomo una.

Disfrútalas si es en compañía mejor

BEsos

Clint ha dit...

però si et despertessin...llavors ja no seria una migdiada no?

Betty ha dit...

Helena, ai! gat entremaliat!

Veí, m'agrada aixó de meduixa, em deixes que ho faci servir en algun relat?

Luz de gas, creo que es pecado capital no hacer la sierta, y má con estos caloresss!

Clint, totes le migdiades tenen un final, i crec que aquest es molt temptador ...

A tots i a tu Helena petonets refrescants ... o no

Anònim ha dit...

Bua! així no es pot treballar! No és just! un dia infernal de feina, pares un moment i et trobes amb això. A veure qui es concentra ara?? (i per que sempre torno? Si ja ho sé el que em passa, tonto que soc...)

Josep B. ha dit...

T'he deixat un meme al meu bloc per si et ve de gust fer-ho!

Juan Duque Oliva ha dit...

Ya mismo vas a tener que poner la calefacción y quitar el ventilador

Striper ha dit...

Ving ha acaronarte pero de mentres vina a casa meva tens una cosa per tu.

Betty ha dit...

Gràcies a tots/es per comentarme, encara que fa temps que no escric. No estic en gaire forma, peró el pitjor ja ha pasat. Prometo acaba l'endoll entremaliat i després posar-me les pil.les! Petonassos a tot-hom!