divendres, 1 de febrer del 2008

Hipocresia

Avui no tinc bon dia, parlo jo, la Caliope, no es un relat que explica la vida d'algú altre. Sóc Jo sense cobertura de Xocolata, tot i que ara, quan acabi, en menjaré. Normalment sóc alegre i optimista, les he pasat molt putes a la vida, i ara que començava a trovarme realment bé, patapam! clatellot! No us explicaré tooot el que m'ha pasat, perqué ni tinc ganes ni vull ser ploramiques. Només dir que no entenc la doble moral, ni mai la aprovaré. No jutjo ni vull ser jutjada per com pporto la meva vida. Sóc una dona jove, apasionada i ardent. Molts, i moltes, d'aquestes paraules fan una de sola PUTA. Si es referisin a un home, sería conqueridor, Don Juan, milhomes ...etc. Aixó em fa fàstic... directament. La hipocresia d'alguns homes vers a una dona sexualment activa em desespera... Ells presumeixen de les saves conquestes... si la dona ho fa és una calentorra...per sort no tots els homes són així, peró coi! es que sempre em toquen a mi!!

9 comentaris:

Evinchi ha dit...

Anda, que tonta, tanto cotillear, y había un traductor....

Bueno, traduce sólo a medias, pero por lo menos ya entiendo parte de lo que dices.

Y tienes toda la razón. El cuerpo y el deseo es libre, no pertenece a sexos, sólo las mentalidades estrechas se alimentan de tópicos.

Hay putas y guarras, como hay guarros y putos...ahora, aquellos que disfrutan del sexo y que lo practican por satisfacción, sin complicaciones y sin ganas de relación, son gente sana, tanto ellos como ellas, sin tabúes.

besitos.

Striper ha dit...

Si que hi ha molt gilipolles hipocrita suelto per el mon.

mossèn ha dit...

envie'ls a pastar !!! ... que els bombin !!! ... ni cas d'ells !!! ... ànims ... salut

Anònim ha dit...

No es tracta de jutjar a ningu, ni de ser una puta o un donjuan... nomes es tracta de gaudir la sexualitat de forma inteligent, sense fer-se mal a un/una mateix/a. Si tenir un sexe actiu i amb plaer vol dir fer-nos mal, potser estem fent alguna cosa malament, no?
No es tan difícil tenir una vida sexual activa i plena, i ser feliç a l´hora, molts/es ho aconseguim. Nomes et desitjo que tu puguis aconseguir-ho tambè...com l´amic que dius que no soc... t´ho desitjo.
La vida es molt dura, si... pero tothom té allò que es busca... bo o dolent, siguin putes, donjuans, hipòcrites o feliços. Tothom té alguna cosa que "arreglar" a la seva vida, tu saps què es el que tens que "arreglar" a la teva, nomès has de decidir si vols "arreglar-ho". Els que t´apreciem, mès enllà del sexe, sabem que abans no eres així, el canvi no et senta gens bé, ho saps. Tu mateixa amiga... tu manes a la teva vida, no et deixis influenciar per res ni per ningú, sigues tu mateixa i decideix. Que siguis molt feliç.
Andy

Betty ha dit...

Andy, aixó faig. Qualsevol altre consell, fes-ho arribar al meu correu.

evinchi de tonta nada, me recuerdas a mi, despitadilla, nada más.

Striper, i que ho diguis

Mossèn, gràcies pel suport!

coco ha dit...

Doncs a mi, ningú no em toca...

Tocat del cargol ha dit...

Hola Guapa!! Estem en una puta societat masclista i culturalment hem de canviar moltes coses, superar molts tabús i deixar enrera moltes pors. Parlant d'hipocresia, és curiós com una cantant ensenya el mugró davant la tele i mig món es sobresalta(??) i en canvi cada dia veus per la mateixa tele milions d'hòsties, cops de punys i morts violentes. Al cap i a la fi, que ensenyem? Que millor matar i pegar que no pas follar. Tu tranquil.la, gaudir del que t'agrada et fa mooolt afortunada!!
Salut i abraçades!!

Betty ha dit...

Coco, com pot ser que ningú et toqui? explica-m'ho, si vols i mirarem de posar remei Jeje!
cargol meu gràcies per tot el teu suport. Hi ha gent que està al mòn prqué hem de ser senars!

Anònim ha dit...

No ho ets, simplement no ho ets.

Ja fa temps que, quasi, he eliminat aquest mot del meu vocabulari i fa molt mes temps que em nego a fer-ho servir en qüestions de sexe. El faig servir sovint per definir aquella persona que fa allò que de joves deiem putades i curiosament l'utilitzo molt en masculí.

Però tornant al sexe, ets lliure, som lliures, són ells els que protitueixen la vida. Personalment n'estic fart de beates i puritanes.

Força, Caliope, sigues feliç fruint amb qui vulguis i com vulguis.

Per cert gràcies per passar pel meu bloc i deixar un missagte.